STSJ Cataluña , 15 de Mayo de 2000

PonentePONÇ FELIU I LLANSA
ECLIES:TSJCAT:2000:6371
Número de Recurso4/2000
ProcedimientoPENAL
Fecha de Resolución15 de Mayo de 2000
EmisorSala de lo Civil y Penal

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA Sala Civil i Penal Cassació núm.4/2000 S E N T E N C I A NÚM. 9 Il.lm. President:

Sr. Antoni Bruguera i Manté

Il.lms. Magistrats:

Sr. Ponç Feliu i Llansa Sr.Lluí Puig i Ferriol l Barcelona, 15 de maig de 2000..

La Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya formada pels Magistrats que s'esmenten al marge, ha vist el present recurs de cassació interposat per l'entitat "LOXIS, S.L."

contra la Sentència dictada en grau d'apel×lació per la Secció 1a de l'Audiència Provincial de Barcelona el 29 de Novembre de 1999, dimanant del judici declaratiu de menor quantia núm.207/97, interposat per la Sra. Concepción . La part recurrent ha estat representada davant d'aquest Tribunal pel procurador Sr. Narciso Ranera Cahís i defensada per l'advocat Sr. Juan Canals Martí. Ha comparegut com a part recorreguda la Sra. Concepción , representada per la procuradora Sra. Luisa Infante Lope i defensada pel lletrat Sr. Salvador Milà i Solsona.

ANTECEDENTS DE FET PRIMER.- La representació processal de la Sra. Concepción va formular demanda de judici declaratiu de menor quantia contra la entidad LOXIS, S.L., que pel torn de repartiment va correspondre al Jutjat de Primera Instància núm.6 de Sant Feliu de Llobregat , en la qual va exposar els fets i fonaments de dret corresponents. En data 4 de Marzo de 1998 l'esmentat Jutjat va dictar sentència que conté la següent part dispositiva: "

FALLO

Que desestimando totalmente la demanda interpuesta por el Procurador de los Tribunales D.Jordi Ribé Rubí, en la representación que ostenta de Dña. Concepción , contra Loxis SL, debo absolver y absuelvo a la expresada demandada de cuantos pedimentos se formulan contra ella en la demnada, con imposición de las costas del juicio a la parte actora. Firme que, en su caso, sea esta sentencia, líbrese mandamiento al Registro de la Propiedad a fin de que se cancele la anotación preventiva de la demanda"

SEGON

Per la representació de la Sra. Concepción , es va interposar recurs d'apel×lació contra l'esmentada sentència, i per la Secció 1a. de l'Audiència Provincial de Barcelona amb data 29 de noviembre de 1999 es va dictar sentència que conté la següent part dispositiva: "

FALLO

Estimamos el recurso de apelación interpuesto por la procuradora Dña.Luisa Infante Lope contra la sentencia de 4 de marzo de 1998 del juzgado de 1ª instancia nº 6 de St. Feliu de Llobregat que revocamos íntegramente y en su lugar acordamos la estimación de la demanda y la condena a la demandada Loxis SL a que proceda a cerrar a su costa las cuatro aperturas ejecudas en la pared de su propiedad que linda con el fundo de la actora. Las costas de la instancia serán a cargo de la parte demandada, sin que sea procedente hacer expresa condena en las de esta alzada".

TERCER

El procurador dels Tribunals Sr. Narciso Ranera Cahís en representació de la entidad LOXIS,SL, va formular recurs de cassació davant aquesta Sala pels motius següents: 1r.- Per infracció de l'

article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR