STSJ Cataluña 370/2013, 21 de Mayo de 2013

PonenteMONTSERRAT FIGUERA LLUCH
ECLIES:TSJCAT:2013:4824
Número de Recurso430/2010
ProcedimientoRECURSO ORDINARIO (LEY 1998)
Número de Resolución370/2013
Fecha de Resolución21 de Mayo de 2013
EmisorSala de lo Contencioso

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Sala Contenciosa Administrativa

Secció Segona

Recurs ordinari (Llei 1998) núm. 430/2010

Parts: SOCIEDAD ERSE, S.L.

c/ JURADO PROVINCIAL DE EXPROPIACIÓN FORZOSA DE TARRAGONA i AUTORIDAD PORTUARIA DE TARRAGONA

SENTÈNCIA Núm. 370

Magistrats:

Il·lm. Sr. Emilio Berlanga Ribelles

Il·lm. Sr. Javier Bonet Frigola

Il·lm. Sra. Montserrat Figuera Lluch

Barcelona, 21 de maig de 2013

La Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha constituït per resoldre el recurs ordinari (llei 1998) núm. 430/2010, el qual va ser interposat per SOCIEDAD ERSE, S.L., representat pel procurador Sr. ANGEL QUEMADA CUATRECASAS, i assistit de lletrat, contra JURADO PROVINCIAL DE EXPROPIACIÓN FORZOSA DE TARRAGONA i AUTORIDAD PORTUARIA DE TARRAGONA, representats i defensats per l' ABOGADO DEL ESTADO.

Aquesta Secció ha pronunciat la Sentència següent en nom de SM el Rei.

Hi ha actuat com a ponent l'il·lm. magistrada Sra. Montserrat Figuera Lluch, qui expressa el parer de la Sala.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

La representació de la part actora va interposar un recurs contenciós administratiu contra resolució de cata 8-11-10 que "desestima el recurso de reposición interpuesto contra acuerdo de 21-6-10 que fijó el justiprecio de la finca nº 5, 6, 7, 8 y 9 de Vila-seca, con motivo del proyecto "Plan de Utilización de los Espacios Portuarios del Port de Tarragona (PUEP) futura Zona de Actividades Logísticas (ZAL)". Expropiante: Delegación del Gobierno en Catalunya. Beneficiario: Autoridad Portuaria de Tarragona. Expte. 45/10".

Segon

Acordada la incoació d'aquestes actuacions, se'ls va donar el curs processal previst per la Llei d'aquesta jurisdicció. Les parts van despatxar els tràmits conferits de demanda i contestació, en el seu moment i per ordre, i d'acord amb els fets i fonaments de dret dels seus escrits, van sol·licitar, respectivament i en els termes que hi consten, que s'anul·lessin els actes objecte del recurs i que aquest es desestimés.

Tercer

Per interlocutòria es va obrir el procés a prova que es va fer d'acord amb el que es troba a les actuacions i tot seguit es va continuar pel tràmit de conclusions succintes, que les parts van evacuar fent-hi les al·legacions que van considerar aplicables, i finalment, es va assenyalar dia i hora per a la votació i decisió, que va tenir lloc el dia 16 de maig de 2013.

Quart

En la substanciació d'aquest procediment s'han observat i complert les prescripcions legals,

FONAMENTS DE DRET

Primer

Constitueix l'objecte d'aquest recurs la resolució del Jurat Provincial d'Expropiació Forçosa de Tarragona, de data 8 de novembre de 2010, que desestima el recurs de reposició formulat per Immobiliaria Sevil Ollè, SL contra l'acord, de 21 de juny de 2010, que va fixar el preu just de l'expropiació de les finques de la seva propietat 5; 6; 7; 8 i 9 del terme municipal de Vila-seca en relació amb l'expedient incoat per la Delegació del Govern a Catalunya, amb motiu de les obres del Pla d'Utilització dels Espais Portuaris del Port de Tarragona (PUEP), terrenys inclosos en la delimitació de la futura Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona, en un total de 1.650.665,18 euros, inclòs el premi d'afecció.

L'actora impugna la valoració efectuada pel Jurat i sollicita que es fixi el preu just de l'expropiació en un total de 13.202.358,75 euros, inclòs el premi d'afecció, en base als mateixos informes tècnics que acompanyà amb el seu full d'apreuament per valorar el sòl i les construccions i a l'informe refós sobre preu just que acompanya amb la demanda del recurs.

L'advocat de l'Estat, en representació i defensa del Jurat Provincial d'Expropiació i de la beneficiària, l'Autoritat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
2 sentencias
  • STS, 22 de Septiembre de 2015
    • España
    • 22 Septiembre 2015
    ...interpuesto por el Procurador Don Argimiro Vázquez Guillén en nombre y representación de "SOCIEDAD ERSE, S.L." contra sentencia núm. 370/2013, de fecha 21 de mayo dictada en el recurso nº 430/2010 por la Sección Segunda de la Sala de lo Contencioso- Administrativo del Tribunal Superior de J......
  • ATS, 6 de Febrero de 2014
    • España
    • 6 Febrero 2014
    ...de la Sala de lo Contencioso- Administrativo (Sección Segunda) del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña, dictada en el recurso número 430/2010 , sobre expropiación SEGUNDO .- Por providencia de 23 de octubre de 2013, se puso en conocimiento a las partes para alegaciones, por el plazo c......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR