STSJ Cataluña 9289, 21 de Julio de 2005

PonenteASCENSION SOLE PUIG
ECLIES:TSJCAT:2005:9289
Número de Recurso5383/2004
ProcedimientoSOCIAL
Número de Resolución9289
Fecha de Resolución21 de Julio de 2005
EmisorSala de lo Social

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA CATALUNYA SALA SOCIAL RU IL·LMA. SRA. ASCENSIÓ SOLÉ PUIG IL·LM. SR. FRANCISCO BOSCH SALAS IL·LMA. SRA. LIDIA CASTELL VALLDOSERA Barcelona, 21 de juliol de 2005 La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, formada pels magistrats esmentats més amunt, EN NOM DEL REI ha dictat la següent SENTÈNCIA NÚM. 6417/2005 En el recurs de suplicació interposat per PRENSA DEPORTIVA GRATUITA S.L. a la interlocutòria del Jutjat Social 30 Barcelona de data 1 de març de 2004 dictada en el procediment Executòries núm.

2233/2001 en el qual s'ha recorregut contra la part Bárbara , Nova Altafulla, S.L., -F.G.S.- Fondo de Garantía Salarial, El Partido de Barcelona S.L. i STANDOFFS MIX S.L., ha actuat com a ponent Il·lma. Sra. ASCENSIÓ SOLÉ PUIG.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

En data de 18 de juny de 2001 es va dictar sentència per la qual es condemnava de forma solidària a l'empresa Nova Altafulla, SL i El Partido de Barcelona, SL. A abonar a la demandant Sra. Bárbara la quantitat que es determina.

La demandant va presentar demanda d'execució forçosa el dia 17 de juliol de 2001 i es va dictar Interlocutòria d'execució el dia 9 d'octubre de 2001 pel Jutjat Social núm. 30 de Barcelona en el procediment d'execució núm. 2233/2001.

Segon

Després dels tràmits que consten en el procediment d'averigüació de bens i d'embargament en el domicili conegut de l'empresa El Partido de Barcelona, SL. a la Travessera de Gràcia de Barcelona, tant el domicili de l'administrador com aquest darrer va resultar negatiu als efectes de les següents actuacions. Després de les corresponents gestions policials es va trobar el domicili de l'Administrador on es va notificar la ratificació de l'embargament i la diligencia de peritació el juliol de 2002. Es va produir un canvi d'administrador de l'empresa, sent el Sr. Eloy , el domicili del qual a l'Avinguda DIRECCION000 nº NUM000 , baixos va ser informat per la policia com desconegut. Igualment l'Ajuntament de Barcelona va informar de nou domicili de l'empresa que aquí afecta, El Partido de Barcelona, SL, ara a l'Avinguda Diagonal 600 de Barcelona, que igualment va resultar negativa.

Tercer

En data de 11 de juny de 2003 la part executant demandant va presentar demanda d'incident de successió empresarial contra les mercantils que consten Standoffs Mix, SL, Prensa Deportiva Gratuita SL, i Sr. Eloy , administrador comú de les empreses amb domicili a l'Avda. Diagonl 600 de Barcelona, i en la de Travessera de Gràcia de Barcelona. Després d'obtenir informació mercantil de les societats i l'administrador, el dia 24 de juliol de 2003 es va dictar Provisió per la qual es citava les parts a compareixença del dia 14 d'octubre de 2003. La citació a l'administrador Eloy del c/ DIRECCION001 , NUM001 de Barcelona va resultar negativa per caducada, així com la de l'Avinguda DIRECCION002 , NUM002 . finalment el dia 13 d'octubre l'administrador Sr. Eloy va ser citat a través de la veïna que te les claus del seu domicili particular al c/ DIRECCION003 núm. NUM003 .

Quart

El dia 14 d'octubre es va celebrar la compareixença, sense que compareixessin ni les coexecutades ni les successores processals citades pel seu legal representant Sr. Eloy . Es va celebrar la vista i es va practicar la prova documental declarada pertinent proposada per la part executant demandant incidental. El dia 14 d'octubre de 2004 es va dictar Interlocutòria per la qual es declaraba corresponsables per successió a les empreses Standoffs Mix SL. i Prensa Deportiva Gratuita SL. de les obligacions contretes per les empreses executades. Es va notificar al domicili de l'administrador comú Sr. Eloy mal c/

DIRECCION001 núm. NUM001 de Barcelona.

Cinquè

Contra la Interlocutòria l'empresa Prensa Deportiva Gratuita, SL. va plantejar incident de nul·litat d'actuacions. Basava aquesta acció en què la pròpia cèdula de citació de 24 de juliol de 2003 es va dirigir al domicili de l'administrador comú Sr. Eloy i no va ser lliurada fins el dia 13 d'octubre a una veïna. Considera que es va infirngir el que estableix l' article 82.1 de la Llei de Procediment Laboral que estableix que la persona física ha de ser citada amb quatre dies d'anticipació entre la citació efectiva i la celebració de la vista oral, i de quinze dies d'antelació si es tracta de persona jurídica. També manté que no s'han complert els cinc dies de l' article 236 de la mateixa norma processal . Invoca la indefensió que se li ha generat.

Després de donar trasllat a les parts, el Jutjat social núm. 30 va dictar Interlocutòria el dia 14 de gener de 2004 per la qual desestimava la demanda incidental de nul·litat . Contra la resolució l'empresa extensa va interposar recurs de reposició el dia 5 de febrer de 2004 el qual, després de donar-ne trasllat a la part contrària, per Interlocutòria de 1 de març de 2004 igualment va ser...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • ATS, 20 de Febrero de 2007
    • España
    • 20 Febrero 2007
    ...de reposición. Interpuso recurso de suplicación la citada empresa que fue igualmente desestimado por la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña de 21 de julio de 2005 . Niega la sentencia que se haya causado indefensión a la recurrente que reconoce le fue entregada la citaci......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR