STSJ Cataluña 1626, 20 de Abril de 2006

PonenteNURIA BASSOLS MUNTADA
ECLIES:TSJCAT:2006:1626
Número de Recurso79/2004
ProcedimientoPENAL
Número de Resolución1626
Fecha de Resolución20 de Abril de 2006
EmisorSala de lo Civil y Penal

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA Sala Civil i Penal R. de cassació i per infracció processal núm. 79/2004 -Incident Taxació de Costes- SENTÈNCIA NÚM. 14 Presidenta:

Excma. Sra. Mª Eugènia Alegret Burgués Magistrats:

Il·lm. Sr. Guillem Vidal Andreu Il·lma. Sra. Núria Bassols i Muntada Barcelona, 20 d'abril de 2006 La Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, formada pels magistrats que s'esmenten més amunt, ha vist el recurs de cassació i per infracció processal -incident de taxació de costes- núm. 79/2004, a instància del Sr. Jose Ramón , del Sr. Bruno i del Sr. Roberto representats davant aquest Tribunal pel procurador Sr. Pedro Larios Roura i dirigits per l'advocada Sra. Elvira contra la Sra. Erica representada davant d'aquest Tribunal pel procurador Sr. Jordi Enric Ribas Ferre ANTECEDENTS DE FET Únic. Amb data 15 de novembre de 2.004 aquest Tribunal Superior de Justícia dictà

interlocutòria la qual en la seva part dispositiva deia:

"LA SALA CIVIL I PENAL DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE

CATALUNYA, DECIDEIX: La inadmissió del recurs de cassació interposat pel procurador Sr. Jordi Enric Ribas Ferre en nom i representació de Doña. Erica contra la sentència de 25 de febrer de 2004 dictada per la Secció 11a de l'Audiència Provincial de Barcelona, en el rotlle d'apel·lació 123/03 , amb imposició de les costes causades a la part recurrent".

La condemna al pagament de les costes inclosa en la meritada resolució comportà que la lletrada Doña. Elvira aportés a les actuacions factura dels seus honoraris que importaven la quantitat de 2.593,34 .

Arrel de la susdita minuta i dels aranzels dels procuradors reclamats el Secretari de la Sala Civil i Penal va confeccionar la oportuna taxació de costes.

El procurador dels Tribunals senyor Jordi Enric Ribas Ferre en representació de la senyora Erica va impugnar l'esmentada taxació.

Consegüentment, s'assenyalà el dia 3 d'abril de 2006 per a la celebració de la corresponent vista de judici verbal que es portà a terme segons consta a les actuacions.

Ha estat ponent l'Il·lma. Sra. Núria Bassols i Muntada.

FONAMENTS DE DRET ÚNIC. Segons es desprèn de l'escrit d'impugnació de la taxació de costes practicada, aquestes s'impugnen tant per excessives com per indegudes circumstància que provocà que d'acord amb allò previst en l' article 246 de la Llei d'enjudiciament civil, apartat cinquè , es tramitessin conjuntament ambdues impugnacions encara que la decisió per excessives, per raons...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR