STSJ Cataluña , 29 de Enero de 2001

PonenteMARIA LOURDES ARASTEY SAHUN
ECLIES:TSJCAT:2001:1267
Número de Recurso7611/2000
ProcedimientoSOCIAL
Fecha de Resolución29 de Enero de 2001
EmisorSala de lo Social

Rollo núm. 7611/2000 TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA SALA SOCIAL mm ILMO. SR. D. JOSÉ DE QUINTANA PELLICER ILMO. SR. D. SEBASTIÁN MORALO GALLEGO ILMA. SRA. Dª. Mª LOURDES ARASTEY SAHUN En Barcelona a 29 de enero de 2001 La Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña, compuesta por los Ilmos. Sres.

citados al margen, EN NOMBRE DEL REY ha dictado la siguiente S E N T E N C I A Nº 863/2001 En el recurso de suplicación interpuesto por Everardo frente a la Sentencia del Juzgado de lo Social Nº1 Barcelona de fecha 11.7.2000 dictada en el procedimiento nº 1058/1999 y siendo recurrido/a Esteban , DIRECCION002 . y Braulio . Ha actuado como Ponente el/la Ilma. Sra. Dª. Mª LOURDES ARASTEY SAHUN.

ANTECEDENTES DE HECHO
PRIMERO

Con fecha 21.10.1999 tuvo entrada en el citado Juzgado de lo Social demanda sobre Despido en general, en la que el actor alegando los hechos y fundamentos de derecho que estimó procedentes, terminaba suplicando se dictara sentencia en los términos de la misma. Admitida la demanda a trámite y celebrado el juicio se dictó sentencia con fecha 11.7.2000 que contenía el siguiente Fallo:

Atendre l'excepció d'incompetència de jurisdicció per raó de la matèria, desestimar la demanda presentada per Everardo , contra Braulio , Esteban i DIRECCION002 , declarar que el contracte que vinculaba les parts, l'extinció del qual constitueix la causa de demanar en aquest plet, no és un contracte de treball, i declarar la incompetència d'aquest Ordre Jurisdiccional Social en favor dels organs de l'Ordre Jurisdiccional Civil.

SEGUNDO

En dicha sentencia, como hechos probados, se declaran los siguientes:

1.- El demandant, cuiner i pastisser, buscava feina en un restaurant àrab i, en data no determinada, va contactar amb el demandat Braulio el qual regenta un restaurant d'especialitats egípcies anomenat DIRECCION000 i situat al DIRECCION001 , al barri de Gràcia de Barcelona.

2.- Everardo i Braulio , van arribar a un acord verbal segons el qual el segon posaria a disposició del primer la cuina del restaurant DIRECCION000 inclòs un forn de pastisser i forniria la matèria primera per a elaborar pastissos i el primer aportaria la seva propia feina, els beneficis sortitien no solament dels pastissos venuts al restaurant sinó principalment dels que es vendrien a altres restaurants o clients diversos i serian repartits a parts iguals entre Everardo i Braulio .

3.- DIRECCION002 , és una societat de tipus familar explotada pels demandats Braulio i Esteban , pare i filla, en la qual societat el primer actua habitualment com a gestor i és apoderat general i la segona figura com a administradora. Aquesta societat és titulat arrendatícia del colar on és ubicat el restaurant DIRECCION000 i és titular també de la llicència municipal d'explotació del dit restaurant.

4.- En compliment dels acords a que es refereix el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR