STSJ Cataluña 992, 25 de Enero de 2006

PonenteFELIPE SOLER FERRER
ECLIES:TSJCAT:2006:992
Número de Recurso9246/2004
ProcedimientoSOCIAL
Número de Resolución992
Fecha de Resolución25 de Enero de 2006
EmisorSala de lo Social

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA CATALUNYA SALA SOCIAL NIG :

fc ILMO. SR. GREGORIO RUIZ RUIZ ILMO. SR. FELIPE SOLER FERRER ILMA. SRA. SARA MARIA POSE VIDAL En Barcelona a 25 de enero de 2006 La Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña, compuesta por los/as Ilmos/as. Sres/as. citados al margen, EN NOMBRE DEL REY ha dictado la siguiente S E N T E N C I A núm. 687/2006 En el recurso de suplicación interpuesto por -FREMAP- frente a la Sentencia del Juzgado Social 33 Barcelona de fecha 15 de Julio de 2004 dictada en el procedimiento Demandas nº 183/2004 y siendo recurrido/a Alexander , Ajuntament de Barcelona, -I.N.S.S.- (Instituto Nacional de la Seguridad Social) y -T.G.S.S.- (Tesorería Gral. Seguridad Social).

Ha actuado como Ponente el/la Ilmo. Sr. FELIPE SOLER FERRER.

ANTECEDENTES DE HECHO
PRIMERO

Con fecha 17-3-04 tuvo entrada en el citado Juzgado de lo Social demanda sobre Invalidez grado, en la que el actor alegando los hechos y fundamentos de derecho que estimó procedentes, terminaba suplicando se dictara sentencia en los términos de la misma. Admitida la demanda a trámite y celebrado el juicio se dictó sentencia con fecha 15-7-04 que contenía el siguiente Fallo:

"Estimar la demanda presentada per Alexander contra Ajuntament de Barcelona, Institut Nacional de la Seguretat Social, Tresoreria General de la Seguretat Social i Mútua Fremap i declarar el demandant en situació d'invalidesa permanent en grau de parcial derivada d'accident de treball, i el seu dret de percebre una indemnització a tant alçat equivlent a 24 mensualitats de 2504,81 euros. Condemno a les demandades a estar i passar per aquesta resolució i Mútua Fremap al pagament de la pensió referida, més els increments i millores que legalment s'estableixin".

SEGUNDO

En dicha sentencia, como hechos probados, se declaran los siguientes:

1r.- El demandant Alexander , nascut el dia 27-7-64 i amb DNI núm. NUM000 , figura afiliat a la Seguretat Social i en situació d'alta en el règim general per a la seva activitat professional habitual com a guàrdia urbà, per a l'Ajuntament de Barcelona.

2n.- El demandant va patir un accident de treball el dia 12-06-02 i va passar a situació d'una incapacitat temporal per A.T., fins que va ser donat d'alta el dia 07-09-03.

3r.- Després de ser examinat per la Unitat de Valoració Mèdica d'Incapacitats el dia 24-10-03, per resolució de l'Institut Nacional de la Seguretat social del dia 03-12-03, es va declarar improcedent de declarar la part actora no afecta a cap grau d'invalidesa, i es va establir el dret de l'actor a percebre una indemnització per seqüeles, per import de 1.226,06 euros. Les lesions reconegudes foren: "Limitación de la movilidad conjunta de la articulación del hombro en más del 50 por 100".

4t.- Contra aquesta resolució es va interposar reclamació prèvia, amb què s'exhauria la via administrativa, que va ser desestimada.

5è.- La base reguladora de la prestació és de 2504,81 euros al mes. 6è.- El demandant va patir una fractura desplaçada del cap del húmer esquerra, amb luxació posterior de l'espatlla. L'evolució desfavorable ha obligat 6 intervencions quirúrgiques, amb desbridament quirúrgic de l'espatlla esquerra, aquesta li ha quedat limitada en més del 50%, fonamentalmente per l'atròfia de la musculatura de la cintura escapular. Abducció, 80º, anteversió 75º, aducció 20º, i marcada disminució de les rotacions.

7è.- L'empresa demandada tenia concertat el risc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR