STSJ Cataluña 306/2010, 7 de Mayo de 2010

PonenteNURIA CLERIES NERIN
ECLIES:TSJCAT:2010:4970
Número de Recurso231/2009
ProcedimientoRECURSO DE APELACIóN
Número de Resolución306/2010
Fecha de Resolución 7 de Mayo de 2010
EmisorSala de lo Contencioso

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUNYA

SALA DE LO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO

SECCIÓN SEGUNDA. BARCELONA

Recurs d'apel·lació nº 231/2009

Parts: Encarna

C/ TESORERIA GENERAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL

S E N T E N C I A Nº 306

Il·lmos. Magistrats:

Sr. Emilio Berlanga Ribelles

Sra. Núria Clèries Nerín

Sra. Ma Mercedes Delgado López

Barcelona, a 7 de maig de 2010.

La Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha constituït per resoldre aquest recurs i ha pronunciat, en nom de SM el Rei, la Sentència següent en el rotlle d'apel·lació núm. nº 231/2009, interposat pel Encarna, representat pel procurador ALICIA BARBANY CAIRO i assisitit de lletrat, contra la TESORERIA GENERAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL, representat i defensat pel LLETRAT DE LA TESORERÍA.

Hi ha actuat com a ponent la magistrada II·lma. Sra. Núria Clèries Nerín, qui expressa el parer de la Sala.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 6 de Barcelona va dictar en el recurs contenciós administratiu núm. 96/2009, Interlocutòria de data 25 de juny de 2009, la decisió de la qual té el tenor literal següent: "DISPONGO DENEGAR LA MEDIDA CAUTELAR solicitada por la representación procesal de Dª Encarna consistente en la suspensión de la ejecución del acto administrativo impugnado, sin expresa imposición de costas.".

SEGON

Contra la Sentència esmentada es va interposar un recurs d'apel lació, que va ser admès pel Jutjat d'instància, que va trametre les actuacions a aquest Tribunal, prèvia citació a termini de les parts. La part apel·lant és Encarna la part apel·lada, la TESORERIA GENERAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL.

TERCER

Tramitada l'apel·lació,es va assenyalar dia i hora per a la votació i decisió, que van tenir lloc el dia 28 d'abril de 2010.

QUART

En la substanciació d'aquest procediment s'han observat i complert les prescripcions legals, FONAMENTS DE DRET

Primer

En data 25 de juny de 2009, el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 6 de Barcelona va dictar una interlocutòria en què es disposa denegar la suspensió cautelar de l'execució de l'acte administratiu, sobre declaració de responsabilitat solidària i derivació del deute contret amb la Seguretat Social.

La Llei jurisdiccional intenta donar resposta a la necessitat constitucional d'establir un sistema de mesures cautelars, enteses aquestes com a part del dret fonamental a la tutela judicial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR