STSJ Islas Baleares , 26 de Julio de 2001

PonenteGABRIEL FIOL GOMILA
ECLIES:TSJBAL:2001:1161
Número de Recurso1791/1997
ProcedimientoCONTENCIOSO
Fecha de Resolución26 de Julio de 2001
EmisorSala de lo Contencioso

SENTÉNCIA núm. 790 IL.lms. Srs. PRESIDENT:

Gabriel Fiol Gomila.

MAGISTRATS:

Pablo Delfont Maza.

Fernando Socias Fuster.

Palma, a 26 de juliol de 2001.

VISTES per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears les actuacions número 1791 de 1997, dimanants del recurs contenciós administratiu seguit entre parts, d'una, com a demandant el Sr. Héctor , representat i assistit pel lletrat Sr. Santiago J. Llull Prats, i, d'altre, com a Administració demandada la General de L´Estat, representada i assistida pel seu advocat.

L'objecte del recurs és la resolució de la Direcció Provincial de Treball i Assumptes Socials de les Illes Balears, dictada el día 1 d'octubre de 1997, la qual va denegar la sol.licitud d'oferta nominativa feta per l'Agrupació Balear de Venedors Ambulants a favor del ciutadá senegalés Héctor .

La quantia es fixá en indeterminada.

El procediment s'ha seguit pels trámits del recurs contenciós ordinari previst a la Llei Jurisdiccional de 1956.

L'Il.lm. Sr. Gabriel Fiol Gomila, en qualitat de Magistrat ponent expressá el parer de la Sala.

= ANTECEDENTS DE FET =

1r.- Interposat el recurs en el termini prefixat en la Llei Jurisdiccional se li donó el trámit processal adequat, ordenant-se reclamar l'expedient administratiu i anunciar la seva incoació, mitjangant edictes en el

BOCAIB.

2n.- Rebut Pexpedient administratiu es posó de manifest a Secretaria a la part recurrent perqué formalitzés la demanda. Dita demanda deduida dins el termini legal, al.legant els fets i fonaments de dret que estimó necessaris en ordre a les seves pretensions, suplicant a la Sala que es dictés senténcia estimatória del recurs per ser contraris a l'ordenament jurídic els actes administratius impugnats.

3r.- Donat trasllat de l'escrit de demanda a la representació de l'Administració demandada perqué la contestés, així ho va fer en temps i forma, oposant-se a ella i suplicant que es dictés senténcia confirmatória dels actes administratius recorreguts.

4r.- A través del corresponent Acte es rebé el plet a prova que devia versó sobre els punts de fet interessats per la part actora. Proposta i admesa que fou en forma, se practicó amb el resultat que és de veure en les actuacions.

5é.- Per provisió es declaró conclosa la discussió escrita i el període probatori, ordenant-se portar les actuacions a la vista, amb citació de les parts per a senténcia, acordant que aquestes formularan les conclusions per escrit; cosa que així van fer, i s'assenyalá a continuació, per a la votació i decisió, el día 17 de juliol de 2001.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

L'objecte del recurs és la resolució de la Direcció Provincial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR