STSJ Cataluña 170/2014, 21 de Febrero de 2014

PonenteHECTOR GARCIA MORAGO
ECLIES:TSJCAT:2014:1739
Número de Recurso214/2011
ProcedimientoRECURSO ORDINARIO (LEY 1998)
Número de Resolución170/2014
Fecha de Resolución21 de Febrero de 2014
EmisorSala de lo Contencioso

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Sala Contenciosa Administrativa

Secció Segona

Recurs ordinari (Llei 1998) núm. 214/2011

Parts: Carina i Marcos

c/ AJUNTAMENT DE SABADELL i JURAT D'EXPROPIACIO DE CATALUNYA. SECCIO BARCELONA

SENTÈNCIA Núm. 170

Magistrats:

Il·lm. Sra. Núria Clèries Nerín

Il·lm. Sra. Montserrat Figuera Lluch

Il·lm. Sr. Héctor García Morago

Barcelona, 21 de febrer de 2014

La Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha constituït per resoldre el recurs ordinari (llei 1998) núm. 214/2011, el qual va ser interposat per Carina i Marcos, representats pel procurador Sr. LLUC CALVO SOLER, i assistits de lletrat, contra JURAT D'EXPROPIACIO DE CATALUNYA. SECCIO BARCELONA, representat i defensat pel LLETRAT DE LA GENERALITAT, i contra l'AJUNTAMENT DE SABADELL, representat pel procurdor Sr. ANGEL QUEMADA CUATRECASAS i defensat per lletrat.

Aquesta Secció ha pronunciat la Sentència següent en nom de SM el Rei.

Hi ha actuat com a ponent l'il·lm. magistrat Sr. Héctor García Morago, qui expressa el parer de la Sala.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

La representació de la part actora va interposar un recurs contenciós administratiu contra resolució de data 8-3-11 que fixa el preu just de la finca al carrer DIRECCION000 de Can Llobateres, del municipio de Sabadell. Administració expropiant: Ajuntament de Sabadell. Expt. NUM000 .

Segon

Acordada la incoació d'aquestes actuacions, se'ls va donar el curs processal previst per la Llei d'aquesta jurisdicció. Les parts van despatxar els tràmits conferits de demanda i contestació, en el seu moment i per ordre, i d'acord amb els fets i fonaments de dret dels seus escrits, van sol·licitar, respectivament i en els termes que hi consten, que s'anul·lessin els actes objecte del recurs i que aquest es desestimés.

Tercer

Per interlocutòria es va obrir el procés a prova que es va fer d'acord amb el que es troba a les actuacions i tot seguit es va continuar pel tràmit de conclusions succintes, que les parts van evacuar fent-hi les al·legacions que van considerar aplicables, i finalment, es va assenyalar dia i hora per a la votació i decisió, que va tenir lloc el dia 18 de febrer de 2014.

Quart

En la substanciació d'aquest procediment s'han observat i complert les prescripcions legals, FONAMENTS DE DRET

PRIMER

Les presents actuacions han estat promogudes pels SRS Marcos i Carina amb motiu dels acords adoptats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR