STSJ Islas Baleares 156/2014, 11 de Marzo de 2014

PonenteGABRIEL FIOL GOMILA
ECLIES:TSJBAL:2014:178
Número de Recurso274/2013
ProcedimientoRECURSO DE APELACIóN
Número de Resolución156/2014
Fecha de Resolución11 de Marzo de 2014
EmisorSala de lo Contencioso

T.S.J.ILLES BALEARS SALA CON/AD

PALMA DE MALLORCA

SENTENCIA: 00156/2014

APEL·LACIÓ

Rotlle Sala núm. 274/2013

Actuacions Jutjat núm. 2 PO 55/2012

SENTÈNCIA núm. 156

Il·lès. Srs.

PRESIDENT:

Gabriel Fiol Gomila.

MAGISTRATS:

Pablo Delfont Maza.

Carmen Frigola Castillón.

Palma, a 11 de març de 2014

VISTES per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears el Rotlle d'apel·lació número 274 de 2013, dimanant de les actuacions número 55/2012 del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma, tramitades pel procediment ordinari, seguit entre parts, d'una, com a apel·lant, la mercantil Cerveza Isleña SL. representada per la procuradora Sra. Aniz Rozas i assistida del lletrat Sr. Martín Álvarez i com a apel·lada, la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, representada i dirigida pel seu lletrat.

L'objecte del recurs és la resolució dictada el dia 7 d'octubre de 2011 pel conseller d'Agricultura, medi ambient i territori del Govern balear mitjançant la qual es va desestimar el recurs d'alçada interposat contra anterior del director general d'Agricultura i desenvolupament rural que imposava a l'entitat Cerveza Isleña SL. una multa de 1.000 #.

La quantia es fixà en indeterminada.

El procediment seguit ha estat el previst a la Llei Jurisdiccional 29/1998.

L'Il·lm. Sr. Gabriel Fiol Gomila, en qualitat de Magistrat ponent expressà el parer de la Sala.

= ANTECEDENTS DE FET =

1r. - El Jutjat número 2 de l'ordre contenciós administratiu de Palma, el dia 22 d'octubre de 2013, dictà la sentència núm. 297 on va desestimar el recurs contenciós administratiu confirmant la resolució recorreguda per la seva adequació a l'ordenament jurídic. Va oferir, al final de la decisió, el recurs d'apel·lació. 2n. - Interposat el recurs d'apel·lació per part de la representació de la part actora, en el termini prefixat en la Llei Jurisdiccional de 1998, se li donà el tràmit processal adequat, oposant-se al mateix la direcció lletrada de la part demandada.

3r .- Per provisió s'assenyalà, per a la votació i decisió, el dia 25 de febrer de 2014.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

Hem assenyalat a l'encapçalament, que la revisió jurisdiccional ho era de la resolució dictada el dia 7 d'octubre de 2011 pel conseller d'Agricultura, medi ambient i territori del Govern balear mitjançant la qual es va desestimar el recurs d'alçada interposat contra anterior del director general d'Agricultura i desenvolupament rural que imposava a l'entitat Cerveza Isleña SL. una multa de 1.000 #. Malgrat tot, però, es va fixar, a petició d'ambdues parts litigants, la quantia del contenciós com a indeterminada.

Com hem ressenyat al primer dels antecedents de fet el Jutjat número 2 de l'ordre contenciós administratiu de Palma, el dia 22 d'octubre de 2013, dictà la sentència núm. 297 on va desestimar el recurs contenciós administratiu confirmant la resolució recorreguda per la seva adequació a l'ordenament jurídic. Va oferir, al final de la seva decisió a un paràgraf separat, de forma errònia i inadequada, el recurs d'apel·lació. Oferiment que no era possible donat que la quantia no estava ben fixada ja que la impugnació abastava a una sanció que ascendia a 1.000 #., i aquest, i no altre, era l'objecte del contenciós administratiu. Així, sens dubte, es desprèn, dels escrits de demanda i conclusions de la part actora, i així a més es reflexa, en el que és més rellevant, a les dues petites que s'incorporen a cadascuns dels dits escrits.

Malgrat tot, erròniament, ho reiterem en la contemplació del que hem exposat, el Jutjat, presentat el referit recurs contra la sentència referida va estimar que es donaven...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR